Turné i Finland fra den 15. juni til den 30. august 1964. Denne gang de første 14 dage solo. Vi startede med at spille 14 forskellige steder i de største byer, og der var mange mennesker.
Som på fotoet her ved Pori, hvor vi spillede udendørs på en strand.
Derefter som deltagere med et stort show med diverse kunstnere. Fra Danmark The Hitmakers og Dario Campeotto. Fra Sverige sangerinden Eva Cars - Fra Finland et orkester og diverse sangere og komikere. Det blev en dejlig sommer. Finlands klima synes jeg godt om.

Når det er vinter, så er det vinter. Og sommer ditto.

 


Der studeres billeder i Finlands største Popblad Suosikki.

Jeg havde købt et nyt trommesæt "Gretsch"

 


Vi skulle have optrådt selvstændigt i showet, mens det finske orkester skulle akkompagnere Dario Campeotto; men han ville hellere have os til det. Det sagde vi ja til, han er en utrolig frisk fyr, og vi havde det hyggeligt den sommer.


Den svenske sangerinde Eva Cars var ikke sen til at følge Dario's ide op. Vi fik ekstra honorar for begge akkompagnementer, hun var dygtig og en sød pige.

 


Dario og Jørgen foran vidunderet. Dario havde sin Mercedes cabriolet og Campingvogn med.


Middagspause på vej til næste job, vi hyggede os tit med at grille og slappe af mellem jobbene. Dario havde besøg af sin højgravide kone Ghita Nørby. De sidder begge og vinker.

 


En sjælden fridag tilbragte vi på en strand.
Forrest: Finsk musiker - Pikku Kalle - Eva Cars
Bagest: Ghita Nørby - Torben - Bjarne


Vi sejlede tit over en af de 1000 søer.
Fra venstre: Eva - Jørgen - Steen - Bjarne

 

Sommeren 1964 var Hitmakers i Finland. De sidste 14 dage i juni solo samt hele juli og august i et sammensat show, hvor vi akkompagnerede Dario Campeotto, efter vi selv havde optrådt 30 minutter. Vi indspillede et par singler i Helsinki. Bla.a. min "You'll See Me Cry", og med Dario "Ogni Volta" og "Sabato Sera". På singleomslaget står der "Ogin Volta" hvilket er en stavefejl.

 


Vi medvirkede i en forfilm til biograferne, med nummeret You'll see me cry. Merry Film havde i 1965 produceret en film omhandlende Hit House.

 

Tilbage til forsiden

Næste side